eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Nyári egynapos túrák:
- 2020.06.23.

- augusztus 8. szombat: Tatabánya és Tata, 2 az egyben túra;

továbbNordic walking technikai workshop
- 2020.07.16.

Helyszínek és időpontok:

- Augusztus 7. péntek, 16 órától Margitsziget Nagyrét

- Augusztus 10. hétfő, 16 órától Normafa, Anna-rét

továbbOktatás a Margitszigeten
- 2020.06.23.

Utolsó nyári időpont:

- Augusztus 9. vasárnap, 9-11.30-ig

továbbMátrai NW és Wellness hétvége
- 2020.06.23.

Augusztus 28-30.

tovább

OKTATÁSOK

NW ABC – az első lépések

Oktatás kezdőknek rendszeresen a Margitszigeten.


Aktuális időpont:


Augusztus 9. vasárnap, 9-11.30-ig.


Találkozási pont a szigeten: a sziget Árpád híd felőli vége, buszmegálló (a 26-os busz első megállója az Árpád hídról leérve.)

Az oktatáson csak előzetes jelentkezés után lehetséges részt venni!

Az oktatások, képzések célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a Nordic Walking alaplépését, az eredeti diagonál technikát, hogy a későbbi gyakorlások alkalmával zavartalanul élvezhessék a sport nyújtotta jótékony hatásokat.

Szakképzett edző segítségével, aprólékos részletességgel, rávezető gyakorlatok beiktatásával, sok ismétléssel történik az oktatás, amelynek során minden résztvevő személyre szóló figyelmet kap. Éppen ezért az ideális csoportlétszám 6-10 fő.

Az alaplépés elsajátítása mellett megtanulunk néhány hasznos bemelegítő és nyújtó gyakorlatot, valamint szó esik a testedzéssel, életmóddal kapcsolatos kérdésekről is.

Felszerelés: ha szükséges, vízhatlan cipő, réteges, kényelmes sportruházat. Az oldaltáska zavarja a kar mozgását, ezért övtáska vagy kisebb hátizsák viselése ajánlott!

ÁRLISTA: KATT IDE

Igény szerint lehetőség van a meghirdetett programoktól eltérő időben és helyszínen történő csoportos foglalkozásra, Budapesten és vidéken egyaránt. Ezzel kapcsolatban kérem, keressenek elérhetőségeimen.

Jelentkezés a lap alján található üzenetküldő panelen vagy e-mailben.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!4 órás tanfolyam

NINCS előre meghirdetett időpont, csak külön egyeztetve, minimum 4 főtől! Kibővített oktatás elsősorban azoknak, akik később önállóan edzenének, és mindenkinek, aki alaposabb felkészítést igényel.

A 4 órás tanfolyam alatt a résztvevők elsajátítják a Nordic Walking alaplépését, az eredeti diagonál technikát, valamint a páros bot technikát, hogy a későbbi gyakorlások alkalmával zavartalanul élvezhessék a sport nyújtotta jótékony hatásokat. Még több, alaposabb gyakorlással igyekszünk automatizálni a mozdulatokat.

Emellett szót ejtünk az önálló edzés felépítéséről, és igény szerint elsajátítunk egyéb, a különféle terepviszonyoknak megfelelő technikát, megtanuljuk a bemelegítő és nyújtó gyakorlatsorokat. Ezután rövid túrát teszünk.

Természetesen itt is szakképzett edző segítségével, aprólékos részletességgel, rávezető gyakorlatok beiktatásával, sok ismétléssel történik az oktatás, amelynek során minden résztvevő kiemelt figyelmet kap.

Erre a programra csak előzetes időpontegyeztetéssel, csoportos jelentkezés alapján van lehetőség. Baráti társaságok, munkatársak, családok jelentkezését várom. Az oktatás helyszínét és időpontját az igények figyelembe vételével előre egyeztetjük.

ÁRLISTA: KATT IDE

Igény szerint lehetőség van a meghirdetett programoktól eltérő időben és helyszínen történő csoportos foglalkozásra, Budapesten és vidéken egyaránt. Ezzel kapcsolatban kérem, keressenek elérhetőségeimen.
Néhány hasznos tanács

- Bármilyen egészségügyi probléma esetén sportolás előtt kérjük ki kezelőorvosunk véleményét.

- Öltözzünk mindig rétegesen, és ne hagyjuk otthon az esőkabátot sem.

- Húzzunk kényelmes sportcipőt.

- Gondoskodjunk a folyadék-utánpótlásról
(nyáron fokozottan).

- Ne habozzunk belevágni, a sikerélmény és
a jókedv garantált!


Az oktatáshoz a botot biztosítom, a későbbi botvásárláshoz tanácsot adok! Lehetőség van az oktatásokon akciós áron botot rendelni, amely néhány napon belül átvehető.Igényesség, hatékonyság és szenvedély

Napjainkban a nordic walking kezd egyre népszerűbbé válni Magyarországon is. Azonban még mindig kevesen ismerik el a szakszerű oktatás, a megfelelően képzett és elkötelezett edző fontosságát. Ha Ön mégis idetalált, az azt jelenti, hogy felelősséget vállal önmagáért, és igényli a hozzáértő szakember segítségét! Elismerés és köszönet érte.

Az eltelt néhány év alatt nagyon sokan ismerkedtek meg a segítségemmel e gyönyörű sport alapjaival. Mindenkit más motivált: volt, aki eleve szakképzett oktatót keresett, volt, aki ellenérzéseit leküzdve jött el egy tanfolyamra, és olyan is akadt bőven, aki korábban csalódott, vagy rossz tapasztalatot szerzett, de annyira meg volt győződve a dolog hatékonyságáról, hogy tovább kereste azt a helyet, ahol elvárásának megfelelő segítséget kap.

A visszajelzések alapján senki sem csalódik, sőt, a legtöbben hitetlenkedve konstatálják, hogy mekkora jelentősége van az egyes mozdulatok, technikai elemek biztos és alapos elsajátításának, és mennyire hatástalan, esetleg káros tud lenni a nem megfelelően begyakorolt mozgás.

Az emberek elégedettsége mindig nagy örömmel tölt el, és még jobb, hatékonyabb munkára sarkall.
Tapasztalataim alapján a nagy népszerűségnek örvendő NW ABC nevű program maradéktalanul betölti szerepét: a mintegy 2.5 órás foglalkozáson mindenki elsajátítja az alapokat, és a többé-kevésbé rendszeres edzéslátogatás, túrákon való részvétel során rögzül, automatikussá válik a technika.

Nagyon sokan vannak azonban olyanok, akik már első alkalommal egy alaposabb, hosszabb lélegzetvételű oktatást igényelnének, vagy lakóhelyük, munkabeosztásuk, egyéb körülmények miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tudnak eljutni a csoportos programjainkra.

Ezért – a már jól bevált rövidebb oktatás mellett – havi egy alkalommal mintegy négy órás, még több gyakorlással, edzéselméleti és életviteli tanácsadással „megtűzdelt” mini-tanfolyamot is tartok. Ezek az alkalmak garantáltan kiscsoportosak lesznek, 4-8 fős létszámmal. Itt biztosan nem fordul elő, hogy 20-25 fős társaság gyakorol egyszerre, az edzői figyelem minden résztvevőnek garantált!
Jelentkezési űrlap (kérem, az üzenet rovatba írja be nevét, telefonszámát, és azt, hogy melyik programra jelentkezik)

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika