eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Egynapos túrák tavasszal:
- 2023.03.05.

- április 1. szombat;
- április 15. szombat.
- május 13. szombat;
- június 10. szombat;
- június 24. szombat.

Részletek hamarosan!

Telki: Anna-Lak, Öreg Tölgy Túra, január 28.


Meseház az erdő mélyén: romantikus erdei ösvényeken, nem túl megterhelő, de mégis kellemesen fárasztó, 10-11 km-es körtúrára invitálok mindenkit január 21-én, szombaton!

Telki központjából indulunk, felkeressük a nemrégiben megújult, kulcsosházként üzemelő Anna vadászházat. A közel ötezer négyzetméteres, tölgyesekkel és fenyőfákkal körülvett, napfényes, csendes réten álló Anna-lak magával ragadó hangulatát többek között jól jellemzi, hogy a Fekete István-regények illusztrátora, a világszerte ismert természetfestő, Csergezán Pál szeretett alkotóhelye és kívánsága szerinti végső nyughelye is itt van, síremlékét a tisztás szélén álló fák őrzik.

Innen tovább kanyarodunk, és végigjárjuk az Öreg Tölgy tanösvényt, amely névadója egy több mint 250 éves molyhos tölgy hagyásfa. A tanösvény kiinduló pontjától északi és keleti irányban a Budai-hegység erdős tömbjei terülnek el, déli és nyugati irányban pedig a Zsámbéki-medencére nyílik kilátás. A tanösvény Budajenő, valamint Telki környékének természeti értékeit mutatja be.

Körtúránk a kiindulóponton fejeződik be, a szintemelkedés kb. 250-300 méter. Gyertek, túrázzunk ismét egy jót!

Találkozó: január 28, szombat, 9 óra . Érkezhetünk autóval vagy távolsági busszal. A település központjában van egy körforgalom, itt van a buszmegálló (a János kórháztól 795-ös buszra kell szállni, leszállás a Muskátli utca megállónál), az élelmiszerbolt mellett pedig le tudunk parkolni.

Felszerelés: túracipő/bakancs, időjárásnak megfelelő réteges túraruházat.

Részvételi díj: 2000 Ft.Jelentkezés:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika