eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Okatatás a Margitszigeten
- 2018.09.08.

Következő időpont: november 24.

továbbNovember 24: Túra
- 2018.11.15.

Helyszín: Nagykovácsi, plébániatemplom.
Indulás: 9 óra. Táv: kb. 12 km.

tovább


Nov. 25: Túra a Nagy-szénásra és a Zsíros-hegyre


November 25-én Nagykovácsi kiindulópontból túrázunk egy jót, érintve a Budai-hegység két, pazar kilátással kecsegtető pontját: az alpesi jellegű, fenyvessel borított, meredek, sziklás hegyoldalú Alsó-Zsíros-hegyet (424 m), és az Európa Diplomás, fokozottan védett, kopár és kerek kúpokból álló Nagy-Szénást (550 m).

A túra hossza kb. 12 km, könnyű-közepes terepen, kisebb meredek szakaszokkal, szép kilátásokkal tűzdelve. Reggel 9-kor indulunk Nagykovácsiból, a plébániatemplomtól, és ide is érkezünk vissza. Megközelítés autóval, illetve Hűvösvölgyből a 63-as jelzésű busszal (fél 9-kor indul, menetidő 19 perc).

Felszerelés: réteges túraruházat, vízhatlan felső, valamint vízhatlan túrabakancs. Edzőcipő, utcai csizma NEM elfogadott a túrán!

Botot kérésre biztosítok (lemondás esetés kérem, előző napig mindenképpen jelezzetek)!

Ezen a jeles napon meglátjuk, hogy Katalinjaink milyen Karácsonyt ígérnek nekünk! Szóval remélhetőleg nem "kopog", mert akkor Karácsonykor ázunk el, de jó lenne, ha nem is "tocsogna", mert akkor meg most. Egyezzünk ki egy jó kis locsogásban, abból még probléma nem volt (de énekelhetünk is!) Részvételi díj 1200 Ft.

(Labilis időjárási körülmények esetén a túrát áttesszük a Normafához, ott komfortosabb ösvényeken túrázhatunk, figyeld a frissítéseket!)Jelentkezés (név, elérhetőség, túra neve)

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika