eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Oktatás a Margitszigetem
- 2016.09.14.

Március 4. szombat, 9-11.30
Március 25. szombat, 9-11.30

továbbTúra: március 5.
- 2017.02.24.

Márciusi első túránkon ezúttal Telki irányából indulunk, és jutunk el a Nagy-Kopaszon lévő csergezán kilátóhoz. Körtúra lesz, a táv kb. 12 km, szintkülönbség 300 m, időtartam: kb 5 óra. Ez a kényelmes, ugyanakkor megmozgató túra bárki számára ajánlható, aki szereti a természetet, az erdőket, a dombokat és a jó levegőt. Érintjük: Anna Vadászlak és Csergezán Emlékmű, Nagy-Kopasz, Kilátó,Tarnai pihenő. Egész napos túrára számíts, indulás 10 órakor Telki külterületéről (a Budapest felől érkező buszok első megállója a Telki út és Fő út kereszteződésénél), és kb 15 óráig tart. Kötelező felszerelés a megfelelő túracipő, anélkül ne indulj el! Ajánlott még a kamásli (a sár miatt). Eljutás: Budapestről busszal (link, menetrend hétfőtől a honlapon), illetve telekocsival megbeszélve. Botot kérésre viszek, ezt, és a telekocsi igényedet kérlek, időben jelezd! Részvételi díj: 1500 FtBOTRA FEL, VÁR A TERMÉSZET!

Mozgás = testet-lelket átható öröm

A fenti gondolat meghatározza életemet amatőr sportolóként, és természetesen ez a hitvallásom nordic walking edzőként is!

Meggyőződésem, hogy a testmozgásnak élvezetesnek kell lennie, és csak addig, és olyan intenzitással szabad végezni, amíg ez a jóleső érzés megmarad! Az, hogy ráadásként egészségesebbek, karcsúbbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, csak hab a tortán, ha úgy tetszik, pozitív mellékhatás.

Ha sikerül megtalálnunk azt a mozgásformát, amelyet örömmel, és nem keserves szenvedések árán tudunk űzni, akkor alapjában változtathatjuk meg életünket.

Személyes tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a nordic walking ilyen sport.

Csatlakozzon ön is vidám kis csapatunkhoz, látogasson el nordic walking edzéseinkre és oktatásainkra a város „zöld tüdejébe”, a Margitszigetre, a Budai hegyek népszerű túraösvényeire, vagy jöjjön el hosszabb hétvégi túráinkra!

Telefonszám: 0630/45-65-85-9 Szántó Szilvia

E-mail:

info@eurowalk.hu

nordicwalking.training@gmail.com

Ízelítő programjainkból:
OKTATÁSOK, EDZÉSEK A MARGITSZIGETEN

TÚRÁK A BUDAI HEGYSÉGBEN ÉS SZERTE AZ ORSZÁGBAN:

PILISI BARANGOLÁSOK

TIHANYI FÉLSZIGET - LEVENDULATÚRA

MEDVEHAGYMATÚRA

SZLOVÉNIAI ÉLMÉNYTÚRÁK

OLASZORSZÁGI ÉLMÉNYTÚRÁK:
BEACH WALKING, DOLOMITOK, ÉS MÉG
EZERNYI ÉLMÉNY

AUSZTRIAI ÉLMÉNYTÚRÁK

ERDÉLY - és még megannyi helyszín minden szezonban!

Aktuális túráinkat megtalálja a bal oldali "Hírek" sávban, és az aktuális menüpontokban. Naprakész információkért keresse fel facebook oldalunkat!


Nordic Walking ABC – az első lépések: oktatás kezdőknek havonta kétszer hétvégén a Margitszigeten.

Rendszeres hétvégi túrák a Budai hegyekben, igény esetén hosszabb barangolások, élménytúrák bel-és külföldön.

Igény szerint lehetőség van a meghirdetett programoktól eltérő időben és helyszínen történő csoportos foglalkozásra, Budapesten és vidéken egyaránt.

A részletekért kattintson a bal oldalon található menüpontokra, és figyelje a Hírek rovatot! (baloldali sáv)


Nordic walking mindenkinek Szántó Szilvivel

Feliratkozom a hírlevélre

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:
Az eredeti Nordic Walking technika