eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Túra Június 6-án!
- 2020.05.24.

Leányfalu - Vöröskő körtúra, 12 km, találkozó 8.45-kor, indulás 9-kor, a túra időtartama kb. 4-5 óra, Duna-parti sétával, fagyizással egész napos program

továbbOktatás a Margitszigeten
- 2020.05.25.

Újra NW ABC, június 7-én, vasárnap reggel 9-11.30-ig, az alapok szakszerű elsajátításáért!

Várok mindenkit, jelentkezés a tovább gomb alatt:

tovább


LEÁNYFALU - VÖRÖSKŐ KÖRTÚRA, JÚNIUS 6.


A több hónapos kényszerpihenő után június 6-án végre ismét együtt túrázhatunk! Egy olyan útvonalat választottam, ahol még nem jártunk, erdős is, szép panorámát is nyújt, és nincs is nagyon messze a várostól.

Körtúránk a Visegrádi-hegység és a Dunakanyar egyik legszebb kilátását nyújtó csúcsára, a Vörös-kőre (521 m) vezet, kiinduló pontunk pedig a Duna parti Leányfalu.

A Leányfalu felett magasló Vörös-kő kétségtelenül a legszebb panorámájú, ráadásul könnyen megközelíthető hegycsúcs Szentendre és Visegrád között.

A túra hossza: 11- 12 km
Időtartam: 3 - 4 óra
Szintkülönbség: 460 m fel, ugyanannyi le.


A Vörös-kő csúcsára vezető szakasz meglehetősen meredek, de ettől eltekintve egy könnyű erdei túra lesz.

A túra végigjárásához mindenképpen bokát jól tartó túrabakancs viselése szükséges! Ezen kívül hozzatok elegendő ivóvizet és elemózsiát. Öltözzünk lenge túraruházatba, az esetleges tűző nap ellen viseljünk kendőt vagy kalapot, de azért egy esőkabát is lapuljon a hátizsákban!

Találkozó: a leányfalui termálfürdő parkolójában, június 6-án, szombaton 8.45-kor, a túra 9-kor indul!

Részvételi díj: 1500 Ft.


A túra befejeztével, amennyiben a csapatnak még van kedve hozzá, levezetésként gyalogolhatunk egyet a Duna- parton, és/vagy fagyizhatunk egyet Leányfalun, vagy akár Szentendrén! Így egész napos programra számítsatok.

Jelentkezés üzenetben vagy e-mailen. Jelentkezési határidő: június 4. csütörtök. Telekocsikat szervezzünk!

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel!


Figyelem, ajánlás a járványügyi védekezéshez: az egy autóban utazók az utazás alatt viseljenek maszkot. A túra során lehetőleg 1.5-2 méter távolságot tartsunk - azt hiszem, ez a szabadban könnyen betartható :)Jelentkezés: név, elérhetőség, utazási igény/felajánlás.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika